Velkommen til platformen med uddannelsesmateriale

logo bayer safety

Generic Header Privacy

Databeskyttelse

Denne hjemmeside (herefter “Hjemmesiden“) er leveret af Bayer A/S (herefter “os” eller “vi”). For yderligere information vedrørende udbyderen af hjemmesiden, se venligst vores imprint.

 

Håndtering af personoplysninger

I det følgende ønsker vi at informere dig om hvordan vi håndterer dine personoplysninger når du bruger vores hjemmeside. Med mindre andet er angivet i de følgende kapitler, er den juridiske baggrund for håndtering af dine personoplysninger baseret på det forhold, at en sådan handling er nødvendig for at stille funktionaliteten til rådighed for hjemmesiden som er anmodet af dig (Art. 6 (1) (b) databeskyttelsesforordning).

 

Brug af vores hjemmeside

Adgang til vores hjemmeside

Når du tilgår vores hjemmeside, vil din browser overføre bestemte informationer til vores web server. Dette gøres af tekniske grunde og kræves for at stille de ønskede oplysninger til rådighed for dig. For at lette din adgang til vores hjemmeside, bliver følgende information indsamlet, kortvarigt gemt og brugt:

IP adresse  status for adgang/HTTP status kode 
dato og klokkeslæt for adgang overført datamængde
tidszone forskel til Greenwich Mean Time (GMT) websted der anmoder om adgang 
indhold af anmodning (specifikt websted) browser, sprog indstillinger, version af browser software operativsystem og overflade

Derudover, for at beskytte vores legitime interesse, vil vi gemme sådanne informationer i et begrænset tidsrum for at kunne indlede en sporing af personoplysninger i tilfælde af faktisk eller forsøg på uautoriseret adgang til vores servere (Art. 6 (1) (b) databeskyttelsesforordning).

 

Brug af cookies

Hvad er cookies?

Denne webside anvender såkaldte “Cookies”. Cookies er små tekst filer som bliver gemt på din computer via din browser. De gemmer bestemte informationer (f.eks. dit foretrukne sprog eller sideopsætning) som din browser kan tilbageføre til os næste gang du bruger vores hjemmeside (beroende på cookiens levetid).

Hvilke cookies anvender vi?

Vi anvender to kategorier af Cookies: (1) Cookies som er nødvendige af tekniske årsager, hvor funktionaliteten af vores hjemmeside vil blive reduceret hvis de ikke bruges, og (2) Valgfri Cookies brugt til webside analyse og markedsføring.Den følgende tabel indeholder en detaljeret beskrivelse af de cookies vi anvender:

Valgfri Cookies

Forbehold til dit samtykke

Vi bruger kun valgfrie cookies, hvis vi har fået dit forudgående samtykke (Art. 6 (1) (b) databeskyttelsesforordning). Ved din første adgang til vores hjemmeside vises et banner, der beder dig om at give os dit samtykke til indstillingen af valgfrie cookies. Hvis dit samtykke er givet, placerer vi en cookie på din computer, og banneret vises ikke igen så længe cookien er aktiv. Efter udløb af cookiens levetid, eller hvis du aktivt sletter cookien, vil banneret dukke op igen ved dit næste besøg på vores hjemmeside og igen bede om dit samtykke.

Sådan forhindrer du cookie overførelser

Selvfølgelig kan du bruge vores hjemmeside uden brug af cookies. I din browser kan du til enhver tid konfigurere eller helt deaktivere brugen af cookies. Dette kan dog føre til en begrænsning af funktionerne eller have negative virkninger for brugervenligheden af vores hjemmeside.

Web Analyse

Vores hjemmeside bruger Google Analytics, en web-analyse tjeneste fra Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States (“Google”).

Google analysere din brug af vores hjemmeside på vores vegne. Til dette formål bruger vi blandt andet de Cookies som er beskrevet mere detaljeret i ovenstående tabel. De oplysninger, der indsamles af Google i forbindelse med din brug af vores hjemmeside (f.eks. Den benyttede URL, hvilke af vores websider du besøger, din browsertype, dine sprogindstillinger, dit operativsystem, din skærmopløsning) vil blive transmitteret til en server hos Google i USA, hvor de vil blive opbevaret og analyseret. De respektive resultater vil derefter blive stillet til rådighed for os i anonymiseret form. Dine brugsdata vil ikke blive forbundet til din fulde IP-adresse under denne proces. Vi har på vores hjemmeside aktiveret den IP anonymiserende funktionen som tilbydes af Google, så de sidste 8 cifre (type IPv4) eller de sidste 80 bit (type IPv6) af din IP-adresse er slettet. I øvrigt er Google certified under the EU-US Privacy Shield, der sikrer et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau i forbindelse med behandling af oplysninger fra Google i USA.

 Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage til brug af webanalyse enten ved at downloade og installere en Google Browser Plugin eller ved at styre dine samtykker i ovenstående tabel, hvorved en opt-out cookie vil blive tilføjet. Begge muligheder vil forhindre brugen af webanalyse hvis du bruger browseren hvor du har installeret browser-plugin, eller hvis du ikke sletter opt-out Cookien.

For yderligere information om Google Analytics henvises til Google Analytics Terms of Use, til Privacy and Data Protection Guidelines of Google Analytics og til Google Privacy Policy.

Oplysninger om bivirkninger og kvalitetsklager

Denne hjemmeside er ikke beregnet eller designet til kommunikation vedrørende bivirkninger, manglende terapeutisk effekt, medicinsk fejlbrug, gråmarkedsprodukter/forfalsket medicin, forkert eller off-label brug, kvalitetsklager og/eller andre spørgsmål vedrørende sikkerheden eller kvaliteten af Bayers produkter. Hvis du ønsker at rapportere bivirkninger eller lave en kvalitetsklage, kontakt venligst dit sundhedspersonale (f.eks. læge eller apotek), din lokale sundhedsmyndighed, eller brug vores Hjemmeside til at rapportere uønskede bivirkninger.

Hvis du alligevel rapporterer uønskede bivirkninger eller andre problemer vedrørende sikkerheden eller kvaliteten af Bayers produkter til os, vil vi være juridisk bundet til at behandle din information og vil muligvis kontakte dig med yderligere spørgsmål. Derudover må vi muligvis underrette de relevante sundhedsmyndigheder om de problemer som du har rapporteret. I den forbindelse videresendes dine oplysninger i pseudonymiseret form, f.eks. vil ingen oplysninger blive videregivet hvor du kan blive direkte identificeret. Vi vil muligvis også videresende disse pseudonymiserede meddelelser til vores koncernselskaber og samarbejdspartnere, i det omfang de ligeledes er forpligtet til at underrette deres respektive relevante sundhedsmyndigheder.

Yderligere oplysninger om beskyttelse af personoplysninger og bivirkninger er tilgængelige i Fortrolighedserklæring for Pharmacovigilancedata.

Oplysninger om dine rettigheder

Følgende rettigheder er generelt tilgængelige for dig i henhold til gældende lov om beskyttelse af personoplysninger:

  • Ret til information om dine personoplysninger som er gemt hos os;
  • Ret til at anmode om korrektion, sletning eller begrænset behandling af dine personoplysninger;
  • Ret til at protestere mod en behandling af dine personoplysninger f.eks. ved at protestere mod vores retslige grundlag for behandlingen, eller mod vores interesseafvejning, offentlig interesse eller profilering, med mindre vi er i stand til at bevise at tungtvejende, begrundede årsager, der overgår dine interesser, rettigheder eller frihed eksisterer, eller at en sådan behandling er udført med henblik på påstand, udøvelse eller forsvar af juridiske krav;
  • Ret til data bevægelighed;
  • Ret til at indgive en klage til Datatilsynet;
  • Du kan til enhver tid med fremadrettet virkning tilbagekalde dit samtykke til indsamling, behandling og brug af dine personoplysninger. For yderligere oplysninger henvises til kapitlerne ovenfor, der beskriver behandling af data baseret på dit samtykke.

Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder, bedes du rette din anmodning til den kontakt, der er angivet nedenfor.

Kontakt

For spørgsmål, du måtte have med hensyn til datasikkerhed, bedes du bruge den medfølgende kontaktformular eller kontakte vores databeskyttelsesansvarlig på følgende adresse:

Bayer A/S
Data Privacy Manager
Arne Jacobsens Allé 13; 6. sal
2300 København S, Danmark
Telefon: +45 45235000
Mail: databeskyttelse@bayer.com

 

Ændringer til Databeskyttelse

Vi kan opdatere vores databeskyttelse fra tid til anden. Opdateringer til vores databeskyttelse vil blive offentliggjort på vores hjemmeside. Enhver ændring træder i kraft ved offentliggørelse på vores hjemmeside. Vi anbefaler derfor, at du regelmæssigt besøger hjemmesiden for at holde dig orienteret om eventuelle opdateringer.

Sidst opdateret: 30. august 2018